Излизането на Цветан Цветанов от парламента е позитив за ГЕРБ.Това каза в

...
Излизането на Цветан Цветанов от парламента е позитив за ГЕРБ.Това каза в
Коментари Харесай

Георги Харизанов: Напускането на НС от страна на Цветанов ще е позитив за ГЕРБ

Излизането на Цветан Цветанов от Народното събрание е позитив за ГЕРБ.

Това сподели в изявление за радио Фокус политическият анализатор Георги Харизанов. Той ще продължи да извършва отговорностите, с които се оправя безупречно, добави анализаторът. С отдръпването си Цветанов сваля от партията тежестта да се изяснява по изказвания за нарушени етични правила, посочи Харизанов и дефинира сагата с жилищата като предизборна обществена драма. „ Винаги е било по този начин и по този начин и ще бъде. В този случай се претопля извънредно остаряла гозба, опакова се в нервен звук и очевидно съумява да нанесе вреди и да обърне публичното мнение против избрани политици. Оказа се, че министър Ваня Колева е клиент на тази компания от 20 години. Тя си е закупила апартамент през 2016-та година. Министър Цачева прави своята договорка през 2017-та година, Вежди Рашидов през същата година, а Цветанов – през 2018-таѝ. Броени дни преди изборната акция това става вест “, изясни той.Според Георги Харизанов има огромна опция от цялата тази история с жилищата ГЕРБ да излезе с позитив. „ Или и антикорупционния фонд и съгласилите се да разгласяват техния материал „ Свободна Европа “ са употребявани като пощенски кутии, или те са създали професионално следствие, знаели са и други обстоятелства към съдия Лозан Панов и брачната половинка му, които обаче не са разкрили в началната си обява. Трети вид няма “, сподели още анализаторът

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР